Financieel

Wil jij wonen in het nieuwbouwproject Het Opbroek Noord? Dan vraag je je waarschijnlijk af wat je maandlasten worden en of je dit kunt én nog veel belangrijker wilt betalen.

Rabobank en Jan Ligtenberg Financieel advies helpen je bij de financiële check

Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt net even anders dan een bestaande woning. Neem de tijd om je financiële wensen op een rijtje te zetten. Rabobank en Jan Ligtenberg Financieel advies denken daarin graag met je mee tijdens een vrijblijvend gesprek. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Na afloop krijg je een financiële check waarmee je kunt aantonen of de financiering haalbaar is.

Jochem Prijs

Rabobank

Jan Ligtenberg

Jan Ligtenberg Financieel advies

Hoe word ik een voorrangskandidaat?

Ja, je leest het goed: voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd een voorrangspositie op zij die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in je financiële mogelijkheden kun je er dus profijt van hebben als je een financiële check doet.

Wanneer lever ik mijn financiële check in?

De financiële check dien je te uploaden bij je inschrijving. De inschrijving vindt digitaal plaats middels een digitaal inschrijfformulier. Deze is zodra de inschrijving start te vinden in je persoonlijke accountomgeving.

Groenverklaring

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland verstrekt een zogenoemde Groenverklaring aan project Het Opbroek Noord. Deze verklaring is onder andere bestemd voor nieuwbouwprojecten die buitengewoon energiezuinig zijn. Hiermee ontvang je als koper een extra aantrekkelijke rentekorting op de hypotheek. Zoals bijvoorbeeld bij de Rabo Groenhypotheek, bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank

De kleine lettertjes

Wij verplichten je niet om een hypotheek of financiële check bij Rabobank of Jan Ligtenberg Financieel advies af te sluiten. Je kan ook een financiële check elders laten uitvoeren. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken, omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met Rabobank en Jan Ligtenberg Financieel advies aangegaan. Deze financieel adviseurs nieuwbouw zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om je te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in je financiële haalbaarheid.